شنبه, 27 ارديبهشت 1404
عنوان گروه خبري / اخبار سازمان . اخبار شهرداری‌ها . اخبار حوزه ریاست و روابط عمومی .
  • ساعت : ۱۹:۵۷
  • تاريخ :
     ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ 
  • تعداد بازدید : 88
محمدخانی در نشست "نما":
روابط‌عمومی‌ها محافظان امید و چشم بینای مدیریت شهری‌اند
رئیس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران، با اشاره به جایگاه حیاتی روابط‌عمومی‌ها در حکمرانی شهری، گفت: ما محافظان امید در جامعه هستیم و باید با بهره‌گیری از ابزارهای نوین ارتباطی، از شعله‌های امید مردم پاسداری کنیم.

به گزارش روابط‌عمومی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، عبدالمطهر محمدخانی در نخستین همایش مدیران ارتباطات شهرداری‌های کشور(نما)، اظهار کرد: دیگر فقط در خیابان‌ها زندگی نمی‌کنیم؛ اکنون مردم در بستر پلتفرم‌ها و میان کمپین‌های رسانه‌ای حضور دارند.

رئیس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران ادامه داد: از این‌رو، روابط‌عمومی‌ها باید با درک این تغییر زیست‌شناختی، فعال و واکنش‌گر باشند؛ چرا که دشمنان در حال اجرای عملیات روانی مستمر برای تضعیف روحیه عمومی‌اند.

وی همچنین از برگزاری نمایشگاه "تهران ۱۴۰۴" با محوریت فناوری‌های نوین و ایده‌های تعاملی خبر داد و آن را رویدادی مشارکت‌محور و آینده‌نگر توصیف کرد که نمایی از تهران دوست‌داشتنی فردا را ترسیم خواهد کرد. محمدخانی موفقیت پویش «تهران دوست‌داشتنی» را نشانه‌ای از اثرگذاری رویکردهای جدید ارتباطی دانست و ساخت سریال «یزدان» را گامی در مسیر روایت حرفه‌ای‌تر و مردمی‌تر از فعالیت‌های مدیریت شهری عنوان کرد.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.15.0
    V6.1.15.0