به گزارش روابط عمومي سازمان شهرداريها و دهياريهاي كشور، دكتر سيدمحمدمجابي با بيان اين مطلب گفت: نگاه به تجارب آزموده شده و موفق ديگر كشورها ميتواند مسيري كوتاهتر و روشنتر از آنچه پيش رو خواهد بود را هموار كند.
وي افزود: يكي از طرحهايي كه بيش از صد سال از اجراي علمي و موفق آن در كشورهاي پيشرفته ميگذرد مسأله آمايش سرزمين است كه حتي در بسياري از نقاط دنيا، دولتها پا را فراتر از كشورشان گذاشته و به طرحهاي جامع و منطقهاي و حتي قارهاي رسيدهاند و با برآورد درست و گرهزدن منافع مشترك و پيمانهاي بينالمللي، منافعي افزون بر محاسبات قبلي برايشان حاصل گرديده است.
مجابي با بيان اين مطلب كه در كشور ما سالها از اولين گامهاي علمي براي توسعه منطقهاي و ملي در حوزه آمايش سرزميني ميگذرد، گفت: همواره نيازهاي روزافزون در حوزههاي مختلف بدان افزوده ميشود و اميدواريم كه تواناييهاي نهفته و استعدادهای خدادادي با كمك دانش نوين در حوزه آمايش سرزمين به توزيع درست منابع و كانونهاي تمركزي در حوزههاي گوناگون بينجامد.
وي افزود: همانطور كه ميدانيد كشور فرانسه بهعنوان خاستگاه دانش آمايش سرزمين در دنيا شناخته ميشود و بسياري از برنامهريزيهاي ساير كشورها بر مبناي تجارب آنهاست. از اين رو این اثر علمي فاخر نوشتة آقاي دكتر پییر مرلن كه بيش از يك دهه است در دانشگاههاي فرانسه تدريس ميشود با ترجمه روان و شيوا از دكتر علي اشرفي چاپ شده و در اختيار اساتيد حوزه برنامهريزي قرار گرفته است.
دكتر مجابي ضمن تقدير از مترجم اين كتاب اظهار اميدواري كرد كه انتشار كتب علمي در حوزههاي برنامهريزي و مديريتي، زمينه ارتباط بيشتر دانشگاهها و مراجع علمي را با شهرداريها و دهياريها و اعضاي شوراي اسلامي شهر و روستا فراهم نمايد و همچنين از مخاطبان، صاحبنظران و اساتيد و دانشجويان درخواست نمود كه ضمن مطالعه اين اثر، پيشنهادات خود را براي بهبود و يا ويرايش در چاپهاي بعدي به آدرس Shahrdariha91@gmail.com يا تلفن 63902050-021 ارسال نمايند.