به گزارش روابط عمومی سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور،مسعود نصرتی دهم اردیبهشت ماه در نشست هماندیشی با شهرداران آذربایجان شرقی گفت: وضعیت اقتصادی کشور ایجاب میکند آییننامهها به نحوی تدوین شود که جذابیت لازم را برای سرمایهگذاران داشته باشد وی تأکید کرد: شیوههایی مانند مناقصه و مزایده برای جذب سرمایهگذار کافی و کارآمد نیستند و میبایست به جای این فرایندها، با سرمایهگذاران کلانپروژهها رو در رو مذاکره و گفتگوی مستقیم برقرار کرد.
رئیس سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور با انتقاد از ضعف آییننامه اجرایی قانون درآمدهای پایدار شهرداریها، افزود: آییننامه تصویبشده، پاسخگوی نیازها نیست و بهرهبرداری موثری از آن نمیشود. نصرتی یادآور شد: امسال فرصت خوبی برای اصلاح اساسی آییننامههای اجرایی فراهم و مکاتباتی برای ارائه پیشنهادهای اصلاحی با هیأت دولت انجام شده است.
معاون توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور با اشاره به شاخصهای توسعه شهری، بیان کرد: ۱۴ شاخص از جمله در حوزه مدرسهسازی، نیروگاههای خورشیدی، تأمین مسکن و شناسایی نقاط حادثهخیز درون و برونشهری به معاونت عمرانی استانداریها ابلاغ شده که یکی از آنها به مدیریت شهری مرتبط است و باید تا پایان سال اجرایی شود.
نصرتی با اشاره به اهمیت جذب سرمایهگذار گفت: ابلاغیهای در بیست بند برای تسهیل در سرمایهگذاری به استانداریها ابلاغ شده که در آن اصلاح مسیر پروژههای کلان مقیاس نیز پیشبینی شده است.
وی تاکید کرد: باید سرمایهگذاران را فعالانه دعوت کرده و با چارچوب مشخص و حرفهای وارد تعامل شویم.
نصرتی با اشاره به حادثه اخیر در بندرعباس، بر لزوم آمادگی همه استانها برای مدیریت حوادث تاکید کرد و گفت: امیدواریم پیشبینیهای لازم در حوزه ایمنی شهری در تمامی استانها لحاظ شود تا در صورت بروز بحران، خدماترسانی با سرعت، دقت و استانداردهای لازم انجام شود.
وی در توضیح نحوه امدادرسانی در حادثه بندرعباس گفت: مجبور شدیم چهار استان معین را برای کمک فوری و لحظهای بسیج کنیم تا عملیات اطفا و امدادرسانی به درستی و با سرعت بیشتری انجام شود